SANTA BARBARA - LOS ANGELES - STOCKHOLM

Publicerad 2014-04-30 20:43:42 i KTH - Project Destination, Livet på KTH, Resor,


 
Nu är jag hemma i Stockholm igen. Våra två veckor i USA har varit helt fantastiska, men nog var det allt väldigt skönt att kliva in i min kära lägenhet tidigt i morse, efter ett dygns resa från Los Angeles. 
 
Vi lämnade San Francisco för en vecka sedan och började med att köra till Santa Barbara där vi stannade ett dygn. Vi hann med en fantastisk frukost på et mysigt café nära stranden och några timmar vid poolen innan vi körde vidare. Innan vi kom fram till LA hann vi med ett snabbt stopp i Santa Monica där vi passade på att fota i solnedgången och doppade fötterna i Stilla Havet. 
 
Resten av resan har vi spenderat i LA, där vi har festat i Hollywood, tittat på stjärnorna på Walk of fame, jobbat och pluggat på ett mysigt café i Beverly Hills, besökt nöjedfälet Six Flags (där vi hade flash pass platinum och därmed fick skippa alla köer, sååå nice!), tittat på Hollywoodskylten och shoppat en hel del... 
 
Idag har jag sovit hela dagen, vilket antagligen inte är det bästa sättet att hantera tidsskillnaden. Nåja, jag lär vara pigg på kvällens valborgsfirande iallafall! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Olivia Widmark

Civilingenjörsstudent som brinner för resor, vacker design och inspirerande hem!

SENASTE INLÄGGEN

KATEGORIER

ARKIV