SWEDISH GRACE

Publicerad 2013-08-16 20:41:00 i Hemma hos mig, Inredning,

Jag brukar sällan nappa på erbjudanden. Men när ELLE interiör erbjuder en helårsprenumeration och 6 stycken "Swedish Grace" från Rörstrand är det ju en annan femma! Min prenumeration gick nyligen ut, och vackra koppar, nä de kan man ju inte få nog av. Nu börjar det dock bli aningen fullt på min lilla stringhylla, som är en den självklara favorithörnan i mitt pyttepyttelilla kök! Men älskar man te hör det ju till att samla på sig många koppar... eller hur? 

Favoritsamlingen! "Swedish grace" ser ni högst upp till vänster.  

Nu är det packning som gäller här. I helgen väntar roligheter ute på Värmdö och jag är galet peppad! 

DET KOMMER ATT BLI BÄTTRE!

Publicerad 2013-08-16 13:44:00 i KTH - Malvina, Livet på KTH,

Idag började jag dagen med ett möte på KTH och då slog det mig ännu hur nöjd jag är med mitt val av både utbildning och skola. För min del gör det verkligen ingenting att sommarlovet snart är slut, jag tycker bara att det är skönt och ser verkligen fram emot hösten. Jag har en bra feeling att det kommer att bli bättre! Tvåan var tuff, väldigt tunga tekniska kurser och väldigt mycket annat som hände i mitt liv, mycket roligt så klart, men också en del annat, och så kommer det ju i och för sig alltid att vara. Nu börjar snart trean, vilket på mitt program sägs vara ett lättare år än tvåan. Och det tänker jag minsann tro på! Kurserna känns roligare och jag tänker inte köpa lägenhet igen, bara där har vi två faktorer som kommer att underlätta...  
 
I morse hade vi överlämning till Malvinas nya AD och nog känns det allt lite underligt att släppa taget. Jag har lärt mig massor av mitt år som AD, men nu är det dags att leta en ny utmaning. Malvinas nya styrelse verkar toppen och jag är säker att de kommer att göra ett strålande jobb för KTH:s tjejer!    
 

SÄLEN

Publicerad 2013-08-14 16:20:00 i Livet på KTH, Vardag,

Hej hopp, dagarna går fort! Jag har varit i Sälen sedan i fredags och haft det fantastiskt bra. Jag kommer att göra bloggen lösenordsskyddad ett tag, så hojta till om ni vill hänga med! Annars är jag tillbaka någon gång framöver. Ha det bäst så länge!

 

GRATTIS MAMMA!

Publicerad 2013-08-07 09:56:00 i Vardag,

Min kloka, snygga och fantastiska mamma fyller år idag och just nu önskar jag att jag befann mig sisådär 80 mil norrut så jag också fick vara med och fira! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA, du är bäst!
 
 

HOME INSPO: 37,5 KVM I LUND

Publicerad 2013-08-07 00:24:00 i Home inspo, Inredning, Inspiration,

Att vila ögonen på snygga lägenheter är alltid ett trevligt tidsfördriv. Men när man hittar små lägenheter som visar att personlig stil kan rymmas på en liten yta är det alltid lite extra kul! Just denna etta ligger i Lund och är  37,5 kvm (vilket i Stockholmsmått hade ansetts som en stooor etta...). De ljusa golven med ljusa mattor, samt spegeln är två knep som gör att det troligen känns större än vad det är. Och sen inredningen... Den vackra byrån, den ljusråsa lampan på tidningshögen vid sängen, kuddar och vas från Svenskt tenn, soffbord från IKEA, den svarta lampan (kan det vara en grasshopper måntro?), Y-stolarna och gott om växter som pricken över i:et. Puuuhh, perfektion!

 
 
 

BACK TO BUSINESS...NÄSTAN!

Publicerad 2013-08-06 18:31:00 i Vardag,

Med bara några dagar kvar på mitt sommarlov börjar jag känna mig redo att kicka igång höstterminen! Ja, egentligen är det ju några veckor kvar tills skolan börjar på riktigt, men på fredag åker jag till Sälen med ett gäng Maskinare och när vi kommer tillbaka väntar X antal veckor med roligheter på KTH. 
Nu blir det en kväll framför datorn för att ta itu med sånt jag borde jag gjort i början av lovet...  Yeah! 

Vindruvor och kaffe, perfekt fika vid datorn!
 

ZARA HÖST/VINTER 2013

Publicerad 2013-08-06 11:49:00 i Inspiration,

Zara kan konsten att göra snygga kampanjer, oavsett om man gillar kläderna eller inte! Den här hösten se jag fram emot deras kappor och blusar, och än så länge ser det bra ut!  Låt hösten börja!
 


 
 

STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Publicerad 2013-08-03 18:59:39 i Vardag,

Idag åkte jag på en båttur med min faster och farmor. På 2 timmar och 30 minuter fick vi äta god lunch och njuta av Stockholms vackra skärgård. Detta kan jag verkligen rekommendera, speciellt en solig sommardag som denna! Här kan ni läsa mer om turen som utgår från Strandvägen och går förbi Djurgården, Lidingö, Fjäderholmarna och flertalet öar med vacker natur, pampiga villor och söta sommarhus.
 
 

1 AUGUSTI

Publicerad 2013-08-01 17:27:00 i Vardag,

Jag tror att jag har börjat komma in i semester-mode nu, äntligen! Mina dagar spenderar jag med att pyssla i lägenheten, titta på TV, leta inspiration på Pinterest och Tumblr, och, när vädret tillåter promenera ner till parken med en picknickfilt och en bok. Så har det sett ut sen jag kom hem från Paris, men det är först nu jag börjar njuta av det! Jag har väldigt svårt för att vara ledig, men nu när det bara är en vecka kvar på semestern så börjar det kännas okej. Bättre sent än aldrig! Sover massor gör jag också, och jag antar att jag behöver det. I morse vaknade jag av ett SMS från Parmis (betydligt effektivare än en väckarklocka...) som jobbar i närheten och ville ses över lunchen. Perfa! Vi gick till Gärdet och hade picknick i nån timme innan hon skulle tillbaka till jobbet. Jag tänkte stanna kvar och sola, men då väldigt mörka moln började närma sig kände jag inte för att stanna kvar på ett öppet och blåsigt fält. Brrr! Jag gick hem, plockade fram en fleecefilt, gjorde kaffe och tog en bok och gick upp till takterassen istället. Och här spenderade jag resten av eftermiddagen, underbart! 
 
1. Jag hittade Lauren Weisbergers bok "Diamanter är för evigt" när jag städade och insåg när jag började läsa att jag har läst första kapitlet, men inte mer. Toppen! | 2. Jag älskar den här platsen! | 3. Mörka moln drar in över Stockholm, huvva... 
Olivia Widmark

Civilingenjörsstudent som brinner för resor, vacker design och inspirerande hem!

SENASTE INLÄGGEN

KATEGORIER

ARKIV