HEMNETGODIS: TEGNÉRGATAN 29B

Publicerad 2013-05-27 12:25:00 i Inredning, Inspiration,

Den här läckra lägenheten i Vasastan, ja, den syns ju lite överallt just nu. Och med all rätt! Det är så kul när det dyker upp lite mer udda lägenheter till försäljning, för jag tror minsann att det finns en hel del pärlor här i Stockholm. Dessutom är det perfekt som inspiration här i det väldigt tunga tentaplugget. I eftermiddag skriver jag min tredje tenta på åtta dagar och nu börjar motivationen närma sig botten. Och ännu är det inte över. En tenta till om en vecka, sen så... Puuhh! 
 

FRIDAY

Publicerad 2013-05-17 16:47:00 i Livet på KTH,

Överallt ser man "Äntligen fredag", men nejdå, detta är bara den första utav tre fredagar som kommer att består av tentaplugg. Men vet ni, det är ok! Idag har vi haft terminens sista föreläsning och nu kan jag ägna all tid att, bit för bit, börja beta av allt ska gås igenom inför tentorna. Först ut är tillverkningsteknik på måndag och elektroteknik på torsdag. De två värre tentorna... sen tänker jag känna lugnet inför de två sista tentorna som i jämförelse känns både roligare och enklare.
 
Nu ska jag ta och räkna något elektrotal till innan jag åker till Bromma och grillar med Phöto. Lite fredags-feeling måste vi ju ändå få! Trevlig helg!
 


 
 

TANKARNA FAR ÅT ALLA HÅLL

Publicerad 2013-05-15 23:24:00 i Livet på KTH,

Det är verkligen mycket som pågår just nu. Samtidigt som jag försöker plugga till fyra tentor händer en hel del roliga och spännande grejer och en del mycket mindre roliga grejer. Jag känner mig totalt mosad och fylld av  inspiration på samma gång och vet att även sådan som är jobbigt och knäckande kommer att leda till något bättre. Nu handlar det om att kämpa och fokusera på allt som är bra, för ja, det är ju en hel del!

1. Jag smiter upp på takterassen så fort det är sol och jag har en stund över. Den har blivit min lilla lugna oas där jag i lugn och ro kan spana ut över en hetsig och fantastisk stad, det är helt ljuvligt! | 2. Många promenader blir det också för att rensa tankarna och det är verkligen perfekt nu när det börjar grönska för fullt. Så här vackert var det vid Karlaplan igår kväll. 

FULLT UPP

Publicerad 2013-05-10 18:45:00 i KTH - Malvina, Livet på KTH, Vardag,

Det har inte varit många lediga stunder den senaste tiden! Förra helgen var mamma och Stig på besök och denna vecka har varje kväll varit uppbokad. Tentaperioden börjar närma sig alldeles för mycket också, så stackars lilla hjärnan går verkligen på högvarv just nu! Ikväll ska jag ut med ett gäng tjejkompisar. Det kommer att bli en jättelugn kväll för i morgon är det dags för Squvalp och då blir det en heldags flottebyggande i Rålis. På måndag börjar den sista skolveckan innan min hitills värsta tentavecka (läs tentaveckor) drar igång. Jösses, jag vet inte riktigt hur det ska gå, men på något sätt har det ju alltid löst sig så här långt, så nu är det bara att ge järnet och hoppas på det bästa (och lite regn... solen kan gärna spara sig tills lovet!)

1. Mamma och jag på promenad in till stan förra helgen. | 2. Det blev en del småfixande i lägenhten när mamma och Stig var på besök här fantastiskt fina mässingkroken som jag fick av Malvinas styrelse i inflyttningspresent har äntligen åkt upp på väggen! | 3. Alumniträff med Malvina på Boulebar i onsdags. | 4. Sofia och jag på gårdagens ADA-bankett. | 5. Dagens tillverkningsplugg i Tessinparken. Det går inte att sitta inne hela dagarna när det är så här fint väder. 

BURNINGS BALLS

Publicerad 2013-05-01 11:02:00 i Livet på KTH,

Igår hölls den årliga brännbollsturneringen Burning Balls i Ugglevikskällan vid KTH. Vi drog ihop ett lag med ett gäng goa vänner och gav järnet. Första matchen gav seger, andra matchen var det nära. Men väl ute ur turneringen kunde vi ägna oss åt att chilla i det (för det mesta) väldigt fina vårvädret medan vi tittade resterande matcher som spelades på en mer och mer lerig plan. Efteråt åkte vi till Bergshamna och grillade för fösta gången i år. Och nog är det allt lite extra gott första gången man kan grilla ute!

Kort och gott, en väldigt lyckad Valborgsmässoafton!


1. Hela laget, Maskin Marmots | 2. Seger första matchen, yey! | 3. Jag och Paula ser till att hålla värmen. 
 
Olivia Widmark

Civilingenjörsstudent som brinner för resor, vacker design och inspirerande hem!

SENASTE INLÄGGEN

KATEGORIER

ARKIV