FULLT UPP

Publicerad 2013-11-29 14:25:00 i Vardag,

Just nu har jag knappt några föreläsningar, tack och lov, för tiden tycks fyllas upp med en massa annat ändå! Det är mycket som händer i, och utanför skolan just nu och hjärnan går på högvarv hela tiden. En liten Dubairapport är på väg, så håll till godo!
 
På Burj Al Arab
 

HEMMA FRÅN DUBAI!

Publicerad 2013-11-18 11:07:00 i Resor,

Fantastiska Dubai Fountains som vi hann besöka hela tre gånger.
 
En veckas semester går så fort, nu är vi tillbaka till kalla Stockholm igen. Jag har massor att berätta om vår resa till Dubai, men nu hinner jag inte! Jag har precis vinkat iväg min mamma efter en frukost på Broms (Nytt favvoställe, ja!) och nu ska jag strax till skolan. Jag har tur och har inga föreläsningar idag, bara två möten och ett event med Head Start som jag hoppas hinna till. Där emellan är det projektande och ekonomiplugg som gäller. Full fart på väg till vardagen alltså! 

HEJ FRÅN DUBAI

Publicerad 2013-11-12 20:54:49 i Resor,

Vi har det fantastiskt bra här i Dubai! Varken jag eller min mor är speciellt bra på det där med att ta det lugnt, så den här staden passar oss perfekt! Vi har ägnat halva dagarna åt att sola och bada (kan nog inte beskriva hur skönt det är att få sol i november!) och halva dagen åt annat. Igår kollade vi in fontänshowen vid Dubai Mall (som var helt otrolig, sök på YouTube så förstår ni!) och sen åkte vi upp i Burj Khalifa och kollade in utsikten från 124e våningen. 
Idag har vi varit på afternoon tea i skybaren på hotellet Burj Al Arab, det var minst sagt en upplevelse utöver det vanliga. Berättar mer om det senare! Efteråt åkte vi till Mall of Emirates, där det utöver massor av butiken även finns en skidbacke inomhus. Vi nöjde oss dock med shopping och jag hittade en blus och shortsdress på Zara (no surprise...). 

Nu är det dags för lite sömn! Hoppas ni har det bra där hemma! SEMESTER I SIKTE!

Publicerad 2013-11-09 23:29:00 i KTH - Project Destination, Livet på KTH, Vardag,

 
Den här veckan kan sammanfattas i ett enda ord - KAOS, men det är bra kaos! Vi har haft massor att göra med uppstarten av årets Project Destination och samtidigt har det varit väldigt mycket att göra nu i slutspurten av designprojektet. Men trots stress (och otaliga cykelturer mellan möten-plugg-möte-plugg runt KTH) så känns det galet bra. Engagemang tar tid, men det ger så mycket mer tillbaka! 
 
Nu ska jag ta några timmars sömn, i morgon bitti åker jag och mamma till Dubai! Herrejösses, jag kan inte förstå att vi ska få ha semester... i en hel vecka... i värmen! Det känns aningen overkligt just nu, men det ska bli helt fantastiskt att få lämna kalla och gråa Stockholm. Jag ska verkligen se till att njuta av varje sekund! 
 

MOODBOARD, V 44

Publicerad 2013-11-01 18:26:00 i Vardag,

Denna vecka har det, som ni knappast missat, varit tentavecka på KTH. Tillsammans med tentaperioden i slutet av vårterminen hörde den här till den värre typen. Tre tentor på fem dagar kan kännas lite väl saftigt, men nu när det är över kan man ju bara konstatera att ja, det gick (eller ja, jag tror det iallafall...) och ja, jag är trött (men efter en slapp hemmakväll ska jag nog vara mig själv igen). 

 

 Lägenheten under min har fått nya ägare och just nu verkar de vara i full färd med att göra om köket. Lite osis att de tajmade det med mitt tentaplugg, men nåja någon gång måste de ju få renovera. Hur som helt har det verkligen fått mig att längta efter att göra om mitt kök. Lite vitt kakel skulle göra en ENORM skillnad! Den här bilden har jag hittat på Bolagets inspirationssida. Så fint!Tentatider innebär tetider för min del. Ett par liter per dag är ingen ovanlighet... Dessvärre har jag mitt i allt lyckats krascha min tekanna. Som jag gillade den alltså! Efter att ha skannat av internet är det denna glaskanna från Habitat som faller mig bäst i smaken, tyvärr fanns den inte här i Stockholm. Jakten fortsätter helt enkelt! 


På min födelsedag för två veckor sedan fick jag en del blommor, varav vissa fortfarande står sig och är fina! Jag måste bli bättre på att unna mig blommor, det gör så otroligt stor skillnad i ett rum! Bild via PinterestSlutligen tänkte jag tipsa om vad som kanske kan bli ett nytt favoritställe. Efter tentan i onsdags gick vi till nyöppnade Honeycomb på Karlavägen. Små yoghurtställen har öppnat på löpande band det senaste året och inte mig emot! Här hade de dessutom en hel del mer än frozen yoghurt, så det är ett väldigt bra alternativ när man är sugen på nåt gott och fräscht. Ska jag redan i november spå mitt favorithak inför nästa sommar? Vem vet... 

 
Olivia Widmark

Civilingenjörsstudent som brinner för resor, vacker design och inspirerande hem!

SENASTE INLÄGGEN

KATEGORIER

ARKIV