20 DECEMBER

Publicerad 2014-12-20 22:18:00 i Vardag,

 
Terminens sista föreläsningar är avklarade, jullovet (japp, just nu förtränger jag att vi har tentor...) har firats in på ett snöigt Berns och alla julklappar är shoppade. Julstämningen är på topp hos mig just nu! Nu återstår bara att leta rätt på en väska modell större, som rymmer både klappar och varma stickade tröjor, uppe på vinden sen är jag redo för en vecka hemma i norr. Åh, så mysigt det ska bli! 
 

MINISEMESTER PÅ NORDIC C

Publicerad 2014-12-15 16:03:00 i Vardag,

 
Under helgen var min moster på besök och bodde på Nordic C hotel, där det även fanns plats för lilla mig. Säg vilken tur! Jag passade på att ta ledigt från allt i helgen och fick en minisemester. Under lördagen besökte vi Beckmans julmarknad och sprang runt hela stan och shoppade julklappar. Gårdagens spenderade vi på hundutställning på Stockholmsmässan, så otroligt roligt! Jag längtar verkligen tills jag kan komma tillbaka till både utställningsringarna och agilitybanan. Men den som väntar på något gott... 
 
Den här veckan blir det sista rycket innan jullovet. En hel del smått och gott ska fixas i skolan och så ska de sista klapparna köpas. På söndag åker jag hem till Skellefteå, och tills dess hoppas jag att det har kommit en del snö!

4 DECEMBER

Publicerad 2014-12-04 14:06:57 i Vardag,

 
Sedan ett par år tillbaka ligger våra jultentor efter julen istället för före. Det må vara tråkigt att vi inte riktigt får något jullov, men om jag ska vara helt ärlig passar det här upplägget mig rätt bra. Nu har vi verkligen tid att njuta av julstämningen i december. Den senaste tiden har bestått av massor av kvalitétstid med vänner, skridskoåkning i Kungsträdgården med glögg och lussebullar (börjar bli ett måste varje jul, sååå mysigt!) och en del julklappsspaning i härligt julpyntade butiker. I söndags var jag och Parmis på Waterfront och pärlade armband till Fuck Canser och igår var jag och lämnade mitt bidrag till Skokartongsappellen. Utanför Kulturhuset kryllade det av människor som alla var där för att lämna en eller flera julklappar till någon helt okänd. Sånt gör mig så glad, det är ju det här som är det bästa med julen. Att folk tycks ta sig mer tid att göra något för andra, utan att förvänta sig något tillbaka. Det värmer i kylan! 
Olivia Widmark

Civilingenjörsstudent som brinner för resor, vacker design och inspirerande hem!

SENASTE INLÄGGEN

KATEGORIER

ARKIV