KONTORSSOMMAR

Publicerad 2014-07-24 22:50:00 i Vardag,

Hela Sverige verkar ha fått solsting just nu. Så fantastiskt! Själv spenderar jag mina dagar på ett kontor med nästan lite för bra utsikt. Turister promenerar förbi tar selfies med Stadshuset i bakgrunden, helt ovetnade om att vi glor (och fnissar!), och samtidigt åker båt efter båt förbi. Sommarfeelingen är på topp utanför mitt fönster helt enkelt! För min del blir det bara två veckors semester i år och vet ni vad, det känns bra, till och med riktigt bra. Jag trivs så bra på mitt jobb och hinner njuta lite av det fina vädret iallafall. Luncherna spenderar vi utomhus vid vattnet (tror kanske kanske att jag har fått lite lite färg) och nu har jag precis kommit hem från en långpromenad runt Djurgården i stekhet kvällssol. I morgon är det fredag och löning och AW och om vädret dessutom fortsätter så här finns det absolut inget att klaga på. Även om jag kanske drömmer mig bort till en strand och ett svalkande hav, men men, jag har mina tankar på beach 2015, som förhoppningsvis börjar redan i februari...

 

FINA SOMMARDAGAR

Publicerad 2014-07-20 13:18:00 i Stockholmsliv, Vardag,

Den här veckan har varit så härlig. Mamma och Stig har varit på besök för att hjälpa mig med köket. Självklart hängde hundarna med också så jag har börjat mina mornar med en promenad i ljuvlig morgonsol bland rosenbuskarna i parken (vill börja varje dag så!) och kommit hem från jobbet till ett snyggare och snyggare kök varje dag. Vilken lyx, tusen tack! Som grädden på moset har Stockholm bjudit på riktigt sommarväder denna vecka, så kvällarna har spenderats på Skansen (min första allsång!) och andra uteserveringar. Under fredagen rullade de norrut igen och jag spenderade kvällen med gamla och nya vänner och dansade in helgen under bar himmel på V. Detta kallar jag svensk sommar när den är som allra bäst! 
 
 
 
 

2 DYGN I NORR

Publicerad 2014-07-07 21:45:31 i Vardag,

 
I helgen har jag varit hem till Norrland och har spenderat större delen av tiden ute med familjens pudlar. I lördags åkte vi på en liten roadtrip till Boden för att titta på pudelklubbens utsällning och på hemvägen stannade vi vid en strand och hade en stund som jag garanterat kommer att plocka fram ur minnet när det är mörk, kallt och vinter. Tänk er strålande kvällssol, varmt i vattnet och fem lyckliga pudlar. Bara helt fantastiskt! 
 
Igår hann vi hänga i Bodan i några timmar innand det var dags för mig att hoppa på planet söderut. Så lugnt och fridfullt och en perfekt kontrast till storstan. 
 
Olivia Widmark

Civilingenjörsstudent som brinner för resor, vacker design och inspirerande hem!

SENASTE INLÄGGEN

KATEGORIER

ARKIV