NÄR VI INTE RÄKNAR HÅLLFASTHET OCH MEKANIK...

Publicerad 2012-10-29 19:45:00 i Livet på KTH,

På sistone har vi räknat väldigt mycket hållfasthet, och nu när vi har börjat med en ny mekanikkurs också kommer det att bli en hel del tungt räknande. Just därför var det lite extra skönt att gå till dagens designövning som var en övning i färglära. Det är en härlig kontrast att ena stunden försöka förstå sig på rörelsemängdsmoment och vinkelaccellerationen för att nästa stund jämföra nyanser i Natural Colour System. Det är detta som är charmen med min utbildning, kombinationen av teknik och design. I love it!
 

ARMADA TEAMBUILDING

Publicerad 2012-10-27 11:47:00 i KTH - Armada, Livet på KTH,

Igår var det dags för teambuilding för oss som ska vara loungevärdar under årets Armada (KTH:s arbetsmarknasmässa). Kvällen började med olika uppdrag på Campus, däribland smörgåstävling med knivarna i högsta hugg, följt av biljard på en bar vid Odenplan och slutligen tacos och en massa skratt hos vår gruppvärd på Lidingö. Det är ett riktigt härligt gäng jag ska jobba med, jag är sjukt peppad! Bara 16 dagar kvar nu!
 
 

ETT GRÖNARE HEM I HÖSTMÖRKRET

Publicerad 2012-10-26 11:53:00 i Inredning, Inspiration,

Igår föll den första snön över Stockholm, tack och lov är det inte mycket som har stannat på marken. Förhoppningsvis dröjer det ett tag tills den riktiga vintern kommer hit. Jag är inte redo än, inte alls! Men för att behålla sommarkänslan så länge som möjligt önskar jag att jag kunde go crazy med växter inomhus. Växtställningen på sista bilden kommer från IKEA och jag hoppas att jag ska lyckas hitta en plats åt den i min blivande lägenhet! 
 
 
    
 
1-4: Pinterest | 5: IEKA 
 
Olivia Widmark

Civilingenjörsstudent som brinner för resor, vacker design och inspirerande hem!

SENASTE INLÄGGEN

KATEGORIER

ARKIV