JULEN I NORR

Publicerad 2013-12-31 11:03:00 i Vardag,

 
Denn jul hann jag med hela 12 dagar hemma i norr. Måste nästan vara rekord? Spenderade större delen av tiden med min favorittrio på första bilden och har verkligen passat på att vila upp mig. Julafton firades i vanligt ordning hemma hos min moster med lite för mycket julmat och lite för mycket klappar, precis som det ska vara!  
 

MOODBOARD, V 50

Publicerad 2013-12-11 15:42:00 i Livet på KTH, Vardag,

Just nu är jag i en period då det händer väldigt mycket på en och samma gång. Jag trivs bäst så egentligen, men nu har det nog varit lite för mycket. Jullovet är mindre än en vecka bort. Det ska bli så obeskrivtligt skönt att få vara ledig i ett par veckor och åka hem till Norrland och ta det lugnt.
 
 
Igår var det DoPexpo, mässan där årskurs 1-3 på Design och Produktframtagning ställer ut sina projekt. Vi treor hade fått uppgiften att designa en 3D-skrivare och här ser ni delar av vår produkt. 
 
Ikväll är det dags för DoPexpo galan som varje år är avslutningen på DoPexpo. Årets tema är Great Gatsby och två av mina närmsta vänner arrangerar festen. Det lär bli en hejdundrande kväll!
 
Just nu pågår Musikhjälpen och här kan ni hitta KTH-studenternas insamling. En liten summa kan alla skänka, visst är ni med? 
 
Project Destination tar upp en stor delen av min lediga tid just nu, och det är så kul! Vi har bestämt vår måldestination nu och det känns toppen att äntligen ha ett mål att jobba mot!
 
Olivia Widmark

Civilingenjörsstudent som brinner för resor, vacker design och inspirerande hem!

SENASTE INLÄGGEN

KATEGORIER

ARKIV