THE GRAND FINALE

Publicerad 2015-05-09 08:00:00 i Vardag,

Wow, vilken vecka det har varit! De senaste dagarna har bara kretsat kring vårt EY-projekt. Jag vet inte om jag har berättad vad det har handlat om, men kort och gott har vi utveckalt strategier åt EY:s kund Flight Centre för att hjälpa dem att expandera till Asien. Utan tvekan den bästa kursen jag har läst under alla dessa år, det har varit galet mycket jobb, men jag har lärt mig så otroligt mycket och är så inspirerad att kämpa vidare! 
 
I torsdags var det dags för semifinal och under 20 minuter fick vi pitcha vår idé för en jury som bestod av bland annat partners från EY och Flight Centres CFO(!!!). Rätt tunga namn, så bara det var ju en häftig upplevelse i sig! Sen att se dem nicka under vår presentation, alltså, de små stunderna när man får bekräftelse på att man är på rätt väg är ju guld värda efter allt slit!
Efter presentationen mötte vi upp de andra teamen på skolans bar och hängde och snackade av oss i väntan på mailet. Till slut kom det och vi fick veta att vi var ett av de fem teamen som var vidare till den stora finalen. Wohoo! 
 
 
 
Finalen var igår kväll på EY:s kontor. Vi har varit där en hel del på sistone, så det kändes tryggt och bra även om vi alla var sjukt nervösa. I juryn och publiken hade vi fler tunga namn från både Flight Centre och EY, våra mentorer, studenter och lärare från QUT. Det är inte varje dag man får den chansen, så bara att vi klarade att leverera det vi skulle gör mig så otroligt stolt. Vi vann tyvärr inte, men helt ärligt känns det fantastiskt bra ändå. Alla teamen har gjort ett riktigt bra jobb. En stor skillnad här i Australien är också att de flesta jobbar på sidan om och läser sin master på deltid. Vissa har redan jobbat som konsulter i flera år, eller har egna företag och är vana att pitcha sina idéer. Det är himla inspirerande och drar upp nivån en hel del. 
 
Efteråt gick vi ut och åt och dansade vidare till en klubb. Det känns verkligen konstigt att det är över, men det ska bli rätt skönt att ha en kurs mindre. Jag har helt klart prioriterat den här kursen först, så nu blir det bra att kunna ägna mer tid åt de andra projekten! Om ett par veckor har vi rätt saftiga grupparbeten i Consulting & Change Management och Total Quality Management som ska in, så nu är det bara att tuffa vidare!
 
 

Den här utsikten alltså! Nog har de det allt rätt bra på EY:s kontor!
 
 TigerTeam 6. 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Olivia Widmark

Civilingenjörsstudent som brinner för resor, vacker design och inspirerande hem!

SENASTE INLÄGGEN

KATEGORIER

ARKIV