MOMENT 2013

Publicerad 2013-02-19 16:15:00 i Livet på KTH,

 
Just nu pågår Maskinsektionens arbetsmarknadsmässa Moment, vilket innebär utställande företag och andra event som till exempel lunchföreläsningar. Igår var jag på lucnhföreläsning med Donnie Lygonis från KTH Innovation som berättade hur man ska gå tillväga om man vill utveckla en uppfinning eller starta eget företag  inom något teknikrelaterat (behöver inte vara high tech, så länge det inte är no tech som han uttryckte det...). Jag visste inte att det gick att få så pass mycket hjälp från skolan, så det var riktigt inspirerande. Det är bara en idé som fattas då, men det är ju lättare sagt än gjort... 
 
Idag var det ÅF som häll i lunchföreläsningen och där var det mer information om ÅF som företag och hur deras rekrytering går till. Inte så mycket nytt där, ÅF är ju Malvinas huvudsponsorer, så de känner jag redan att jag känner till rätt bra. Men att få en påminnelse om vad man kan göra efter studierna är aldrig fel, det behövs minsann nu när vi tragglar tre tunga kurser -  termodynamik, elektro och maskinkomponenter!
 
Ikväll avslutas det hela med festligheter på Aquaria ute på Djurgården. Vi hade planerat att gå dit, men vi var rätt eniga om att att myskväll lockar mer än en festkväll just nu. Så istället för dans halva natten blir det bak- och filmkväll hos Paula. Känns som ett riktigt bra beslut!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Olivia Widmark

Civilingenjörsstudent som brinner för resor, vacker design och inspirerande hem!

SENASTE INLÄGGEN

KATEGORIER

ARKIV